MBO
PO
VO

Vragenlijst & bijeenkomst | De rol van schoolleiders bij Samen Opleiden & Professionaliseren

Het afgelopen jaar heeft het Platform op verschillende manier aandacht besteed aan de rol van schoolleiders bij partnerschappen SO&P. Op de najaarsbijeenkomst (3 november ’22) is een breed gesprek georganiseerd met en over schoolleiders po, vo en mbo, waaruit werkzame elementen zijn gedestilleerd die in beeld zijn gebracht. Voor het po is een werkgroep aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een dialoogkaart om de rol van schoolleider bij het Samen Opleiden & Professionaliseren te versterken. De komende tijd zetten we in op de versterking van de rol van schoolleiders/opleidingsmanagers/teamleiders binnen partnerschappen vo en mbo.

Vragenlijst voor programmaleiders en schoolleiders

We vragen programmaleiders en schoolleiders om met ons mee te denken en het landelijke gesprek over de rol van schoolleiders bij SO&P te voeden met inzichten en praktijken uit de eigen context. Hiervoor hebben we twee vragenlijsten opgesteld gerelateerd aan de opbrengsten van de najaarsbijeenkomst en de dialoogkaart voor schoolleiders in partnerschappen po:

  • één bedoeld voor programmaleiders Samen Opleiden;
  • en één voor het perspectief van schoolleiders/opleidingsmanagers/teamleiders.

Deel de links naar de vragenlijsten gerust met betrokkenen uit je eigen partnerschap of organisatie! Hoe hoger de respons, hoe rijker de opbrengsten.

Bijeenkomst over de rol van de schoolleider | 3 oktober 2023

Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseren we van 15.00 tot 17.00 uur een online bijeenkomst waarin we met programmaleiders, opleiders en schoolleiders onze kennis verdiepen rond het versterken van de rol van schoolleiders bij SO&P.

Wanneer: dinsdag 3 oktober 2023 van 15.00 – 17.00 uur
Voor wie: programmaleiders, opleiders en schoolleiders van partnerschappen SO&P uit het po, vo en mbo
Locatie: Online via MS Teams
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten