MBO
PO
VO

Programma | De week van Samen Opleiden 2022

‘Krachtig partnerschap’, hét thema van De week van Samen Opleiden 2022! Een week vol sprekers, sessies, podcasts en webinars. Van 11 tot en met 13 april 2022 biedt het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een divers en rijk offline én online programma boordevol kennisdeling en ontmoetingen. De sessies op 11 april en 12 april vinden digitaal plaats en op 13 april ontmoeten we elkaar bij Theater Gooiland in Hilversum. Liever ook op 13 april de sessies digitaal bijwonen? Dat kan! De opening, de twee lezingen en de keynote zijn digitaal bij te wonen. Bekijk hieronder de sessies. Aanmelden kan tot 6 april 17.00 uur 2022!

Krachtig partnerschap

Het draait dit jaar om de kracht van het partnerschap; de kracht van intern en extern samenwerken. Het benutten van deze kracht is steeds meer van belang, gezien alle ontwikkelingen en ambities op het gebied van het Samen Opleiden van leraren. Denk daarbij aan het toewerken naar 100% Samen Opleiden, het samenwerken in de regio, de verbinding tussen het opleiden van leraren voor po, vo en mbo, flexibilisering van opleidingstrajecten en doorlopende professionele ontwikkeling van student t/m ervaren leraar. Het partnerschap, als krachtig collectief, is bij al die ontwikkelingen van betekenis!

Programma

Op maandag 11 en dinsdag 12 april vinden de webinars en sessies plaats binnen het digitale platform Let’s Get Digital. Op woensdagmiddag 13 april vinden de sessies plaats bij Theater Gooiland in Hilversum. De twee lezingen en de keynote zijn wel via de livestream digitaal te volgen.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 11 t/m woensdag 13 april 2022
Waar: 11 en 12 april online en op 13 april bij Theater Gooiland in Hilversum
Voor wie: Programmaleiders, coördinatoren, projectleiders, bestuurders, schoolleiders, teamleiders, lerarenopleiders en werkplekbegeleiders
Kosten: Er zijn geen kosten aan deelname aan dit event verbonden
Aanmelden: Aanmelden kan tot uiterlijk 6 april 2022.

Gerelateerde berichten