6 oktober 2021

Save the date | De week van Samen Opleiden 2022

‘Krachtig partnerschap’, hét thema van De week van Samen Opleiden 2022! Een week vol sprekers, sessies, podcasts en webinars. Van 11 tot en met 13 april 2022 biedt het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een divers en rijk offline én online programma boordevol kennisdeling en ontmoeting. Het offline gedeelte vindt op woensdagmiddag 13 april 2022 plaats bij Theater Gooiland in Hilversum.

Tijdens deze week draait het om de kracht van het partnerschap, de kracht van intern en extern samenwerken. We werken aan een mooi, inspirerend programma, vol met voorbeelden uit de praktijk van het Samen Opleiden en Professionaliseren. Wij houden u op de hoogte en informeren u wanneer het programma bekend is en de aanmeldpagina geopend. Reserveer de Week van Samen Opleiden 11 t/m 13 april alvast in uw agenda .

Praktische informatie

Wanneer: 11 t/m 13 april 2022
Waar: 11 en 12 april online en op 13 april bij Theater Gooiland in Hilversum
Voor wie: Lerarenopleiders, coördinatoren, projectleiders, bestuurders, schoolleiders, teamleiders, schoolopleiders en werkplekbegeleiders.
Kosten: Er zijn geen kosten aan deelname aan dit event verbonden


Nieuws 22 november 2021

Terugblik webinar | Samen innoveren met impact

Tijdens het webinar ‘Samen innoveren met impact’ op 19 november 2021 jl. vertelden Henderijn Heldens en Anje Ros over de […]

Meer lezen »

Nieuws 15 november 2021

Blogs Expeditie Lerarenagenda | Adaptief vermogen in de context van het veranderende beroepsbeeld

Expeditie Lerarenagenda onderzoekt hoe leraren, teams, scholen, opleidingen en beleid navigeren naar het toekomstig leraarschap van morgen. In het eerste […]

Meer lezen »