MBO
PO
VO

Leeromgeving | Het belang van een onderzoekscultuur en evidence-informed werken aan schoolontwikkeling

Maandag 31 mei verzorgen Anje Ros en Hester Edzes  tijdens De week van Samen Opleiden een werksessie over Onderzoekscultuur in een partnerschap. Tijdens deze sessie is de Leeromgeving Onderzoekscultuur Opleidingen gelanceerd. Deze gratis leeromgeving ondersteunt opleidingen om op een onderzoekende manier te werken aan onderwijsontwikkeling.

Graag brengen wij ook de mede door hen ontwikkelde Leeromgeving Onderzoekscultuur onder de aandacht. Deze leeromgeving ondersteunt scholen en schoolbesturen bij het evidence-informed werken aan schoolontwikkeling. En in dit webinar, gegeven door Anje Ros op 21 april jl., licht zij het belang van evidence-informed werken en gebruik van deze leeromgeving toe.

Gerelateerde berichten