VO

Week van de Starter | Goed (door)starten in het vo

Van 9 tot en met 13 oktober 2023 vindt voor de derde keer de Week van de Starter plaats bestemd voor alle starters in het VO in Nederland. Voor alle mensen die een nieuwe rol of volgende carrièrestap in het onderwijs gekozen hebben. Die willen groeien in hun loopbaan en in hun onderwijskundige of leidinggevende vaardigheden. Het vormgeven en begeleiden van het opstarten van de professionele ontwikkeling voor de ander en een zachte landing voor jezelf staat in deze week centraal.

Elke dag is er een activiteit of bijeenkomst die (startende) docenten, schoolleiders of bestuurders gratis kunnen meemaken: individueel of samen met collega’s, op school, daarbuiten of digitaal. Benieuwd naar The NXT Step, duurzame begeleidingsprogramma’s, weetnietkunde voor leiders, sleutelen aan je baan of een warm welkom voor zij-instromers? Bekijk het weekprogramma en meld je aan.

De organisatie van de Week van de Starter is in handen van Voorgezet Leren, Begeleiding Startende leraren en de VO-academie.

Gerelateerde berichten