MBO
VO

Bijeenkomst | Professionele ontwikkeling van academische leraren op de werkplek

Academische (aanstaand) leraren en Samen Opleiden, welke vraagstukken spelen daarbij? Denk aan de samenhang van het leren op het instituut en de werkplek, passende werkplekbegeleiding, samen leren en werken met andere onderwijsprofessionals, en toerusten voor loopbaanmogelijkheden waarbij academische competenties benut worden.

Op dinsdag 13 juni van 09.00 tot 11.00 uur verkennen we in een online bijeenkomst de vraagstukken en goede praktijken in de context van vo- en mbo-partnerschappen én dat wat nodig is om als partnerschap verdere stappen te zetten op het Samen Opleiden van academische leraren. Deelnemers aan de bijeenkomst ontvangen een (concept) gesprekskaart Samen Opleiden voor aanstaande Academische Leraren po, ter inspiratie en gedachtenvorming over dit onderwerp.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 13 juni 2023 van 09.00 – 11.00 uur
Voor wie: Programmaleiders, opleiders vanuit de scholen en instituten en coördinatoren van partnerschappen Samen Opleiden vo en mbo
Locatie: Online
Kosten: Er zijn geen kosten aan deelname aan deze bijeenkomst verbonden
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten