MBO
PO
VO

Terugblik | Najaarsbijeenkomst Platform Samen Opleiden & Professionaliseren

Met ruim 150 betrokkenen bij Samen Opleiden en Professionaliseren – uit heel Nederland én de Cariben – vond afgelopen donderdag in Utrecht een goedgevulde en levendige bijeenkomst plaats. Veel partnerschappen leverden een bijdrage om samen kennis te delen en dit ook weer te verdiepen.

In de ochtend stond de leeromgeving van Samen Opleiden centraal, waarbij de bouwstenen uit ‘Parels uit de Praktijk 3’ veelvuldig aan bod kwamen. Er werden gesprekken gevoerd over betrokkenheid van schoolleiders, en er vonden sessies plaats over het beroepsbeeld, flexibilisering, klassenmanagement en het gebruik van VR-brillen bij Samen Opleiden. In de middag was het tijd voor diverse lezingen en gesprekstafels en werden inzichten en praktijken over inductie en doorgaande professionalisering van leraren uitgewisseld.

Presentaties & bijdragen

Hieronder een overzicht van verschillende presentaties en gebruikte materialen tijdens de bijeenkomst. NB Dit overzicht wordt de komende tijd verder aangevuld.

Foto’s

Gerelateerde berichten