MBO
PO
VO

Ontwikkeltraject Samen Opleiden | Programmaleiders partnerschappen Samen Opleiden

De organisatie van jullie partnerschap Samen Opleiden staat. De samenwerking is intensief. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en (door)ontwikkeling van het partnerschap. Je wordt geacht op verschillende niveaus in deze complexe context te acteren. In dit ontwikkeltraject ga je aan de slag met het verkennen en verdiepen van de vraagstukken die jij tegenkomt in jouw functie als coördinator/projectleider/programmaleider van opleidingsscholen/partnerschappen Samen Opleiden of programmamanager Samen Opleiden vanuit  een instituut.

Acteren in een complexe context  – waar sta je en hoe handel je?

De afgelopen jaren ontving het Platform regelmatig vragen van mensen met een coördinerende functie. Vragen bijvoorbeeld over beleid, wet- en regelgeving, over inhoudelijke zaken en steeds vaker vragen over projectmanagement en veranderingskundige processen. Sinds 2018 faciliteert het Platform intervisiebijeenkomsten voor programmaleiders en ook daar komen vragen in deze richting vaak naar voren. Met dit als input starten we komend jaar iets nieuws: een ontwikkeltraject voor mensen met een coördinerende spilfunctie in (of richting) de partnerschappen Samen Opleiden.

Onder begeleiding van Jantsje van der Wal, Mario Kieft en Edmée Suasso ga je in een basissessie aan de slag om jouw situatie en krachtenveld in kaart te brengen. Op basis daarvan bepaal je het thema voor het vervolg van het ontwikkeltraject. Door vanuit jouw eigen vraagstuk aan de slag te gaan onder leiding van een expert op de thema’s, samen met programmaleiders van andere partnerschappen, versterk je je positie en rol. Is dit een mooie verdieping voor jou? Klik dan hieronder voor meer informatie en om je direct aan te melden.

Het maximum aantal deelnemers voor het ontwikkeltraject is bereikt. De inschrijving is gesloten. 

 

Gerelateerde berichten