MBO

9 september 2021 | Aftrap Mbo Onderzoeksjaar

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hét moment om samen te starten met een nieuw Mbo Onderzoeksjaar. Binnen een mini-reeks (een kleine leergroep) werk je in meerdere sessies met andere onderwijsprofessionals aan inhoudelijke thema’s en de positionering van onderzoek in de school. Tijdens de aftrap van het onderzoeksjaar krijg je een impressie van deze verschillende ‘mini-reeksen’, wordt de inschrijving ervan officieel geopend en krijg je een preview van de Mbo Onderzoeksdag op 4 november 2021.

De mini-reeksen hebben thema’s zoals ‘hybride leeromgevingen als context voor onderzoek naar nieuwe beroepspraktijken’, ‘Leven lang ontwikkelen: nieuwe kansen en rollen voor mbo-professionals’ en ‘Een succesvolle inbedding van een practoraat binnen een mbo-school’. Met de mini-reeksen vormen we een community waarmee we het onderzoekend vermogen in het mbo het hele jaar door versterken en borgen in de mbo instellingen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 9 september 2021
Wanneer:
  van 16.00 – 17.00 uur
Waar: online via MS Teams
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier
Meer lezen: Aftrap Mbo Onderzoeksjaar; nieuwe ontmoetingen rondom onderzoek | MBO Onderzoeksdag

Gerelateerde berichten