MBO

16 september 2021 | Netwerkbijeenkomst mbo ‘Onderzoekscultuur in het mbo’

Op donderdag 16 september van 14.00 – 16.30 uur vindt de tweede netwerkbijeenkomst plaats. Het thema wat tijdens deze netwerkbijeenkomst centraal staat is onderzoekcultuur in het mbo. We willen in gaan op hoe een onderzoekscultuur in het beroepsonderwijs te bevorderen valt.

Tijdens de bijeenkomst sluit Anje Ros als expert op dit thema aan. Zij heeft onder andere meegewerkt aan de scan over onderzoekscultuur in de school. Meer informatie is in dit artikel te lezen. Daarnaast delen we tijdens de bijeenkomst een good practice vanuit partnerschap Opleidingsschool Landstede mbo in samenwerking met het practoraat docentprofessionalisering. Nadere informatie over het online programma volgt nog. Deze netwerkbijeenkomst is enkel bedoeld voor (aspirant-)partnerschappen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 20 mei 2021
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Doelgroep: Schoolopleiders, instituutsopleiders, projectleiders en hr-adviseurs van (aspirant-)opleidingsscholen mbo
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier
Meer informatie: Heeft u vragen over of bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst, mail dan naar platformsamenopleiden@mboraad.nl.

Gerelateerde berichten