MBO
PO
VO

Lancering | Ontwerpkit ‘Bouwen aan een samenhangend curriculum voor het opleiden van leraren’

Goed nieuws! Miranda Timmermans en Chris Kroeze lanceerden gisteren de Ontwerpkit ‘Bouwen aan een samenhangend curriculum voor het opleiden van leraren. Exploratiemateriaal voor wegbereiders van partnerschappen’. Met de ontwerpkit kunnen partnerschappen zelf aan de slag met de ontwerpprincipes voor een curriculum in samenhang. Tijdens hun webinar namen Timmermans en Kroeze de kijker mee in het gebruik van de ontwerpkit en gingen in op de ontwerpprincipes. 

Webinar | Bouwen aan een samenhangend curriculum: hoe dan!?

Ontwerpnetwerk

De afgelopen jaren hebben we in vier ontwerpnetwerken PO en VO gewerkt aan het bouwen van een curriculum in samenhang. Komend jaar starten we weer een nieuw traject voor geïnteresseerde partnerschappen Samen Opleiden. Wilt u met een driehoek (school, instituut én student) van uw partnerschap po, vo of mbo, samen met ons, een onderdeel van een samenhangend curriculum ontwikkelen? Onder begeleiding van Miranda Timmermans en Chris Kroeze gaan we al ontwerpend aan de slag met de ontwerpkit. Het resultaat is niet alleen een samenhangend curriculum onderdeel voor uw eigen opleiding, maar ook een uitbreiding van de tool voor het bouwen van een curriculum in samenhang.Is dit een mooie verdieping voor uw partnerschap? Meld u dan aan!

Meer informatie

Gerelateerde berichten