MBO

Filmportretten | Drie hybride techniek docenten

Het hybride docentschap staat om verschillende redenen flink in de belangstelling, maar hoe ziet dat er nu in de praktijk, in het echt nu uit? Wat moet je kennen en kunnen om hier succesvol in te zijn? En wat valt mee of is soms best lastig? 

Drie hybride docenten uit Rivierenland vertellen over hun praktijk in de twee rollen op school en in het (eigen) bedrijf. Dit zijn Jonathan van den Brink, ICT docent bij ROC Rivor met een eigen ICT bedrijf in Meteren. De tweede is Brigitte Tenback, docent bouwkunde bij ROC Rivor en haar eigen architectenbureau in Amsterdam. Als derde komt voorman verspaning Gerrit Paul van Van Wamel in Beneden-Leeuwen in beeld als praktijkopleider bij Rijn IJssel Arnhem.

Bekijk hier de video’s.

Gerelateerde berichten