MBO

20 mei 2021 | Netwerkbijeenkomst mbo

De eerste netwerkbijeenkomst mbo vindt plaats op 20 mei van 14.00 – 16.30 uur. Het thema wat tijdens deze netwerkbijeenkomst centraal staat is de aandacht voor het mbo in de lerarenopleidingen. We gaan in op hoe lerarenopleidingen studenten kennis laten maken met het beroepsonderwijs (en hoe dit te bevorderen valt) en hoe lerarenopleidingen hun lerarenopleiders professionaliseren m.b.t. het mbo.

Als achtergrondinformatie/aanleiding verwijzen we naar het artikel ‘Ontwikkelingen en uitdagingen ten aanzien van beroepsgericht opleiden binnen de tweedegraads lerarenopleidingen’ wat vorig jaar april is gepubliceerd. Tijdens de bijeenkomst delen we good practices vanuit de partnerschappen Opleidingsschool OGT – FLOT, Deltion-Windesheim en MBO Amersfoort. De netwerkbijeenkomsten mbo zijn bedoeld voor (aspirant-)opleidingsscholen Samen Opleiden uit het mbo. Nodig ditmaal vooral jullie collega-lerarenopleiders uit voor deze bijeenkomst, zij zijn van harte welkom. Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst mbo kan via  deze link  waarna u een uitnodiging voor de Teams-bijeenkomst zult ontvangen. Het programma volgt voorafgaand aan de bijeenkomst.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 20 mei 2021
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Doelgroep: Schoolopleiders, instituutsopleiders, projectleiders en hr-adviseurs van (aspirant-)opleidingsscholen mbo
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier
Meer informatie: Heeft u vragen over of bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst, mail dan naar platformsamenopleiden@mboraad.nl.

 

 

Gerelateerde berichten