po vo
Praktijkvoorbeelden

Visiedocument Academische Opleidingsschool PO Noord-Nederland

In dit document beschrijft Academische Opleidingsschool PO Noord-Nederlands haar visie op opleiden in school. We hopen dat het inspireert en alle deelnemers in staat stelt een goede bijdrage te leveren aan het opleiden in school.

Gerelateerde items

po vo
Publicaties & Links
Rapportage onderzoek ‘Huisacademies in kaart'

Op welke manier organiseren schoolbesturen professionalisering van leraren? En welke ambities hebben schoolbesturen met hun – veelal nog intern gerichte – huisacademie? Antwoorden op deze vragen en meer leest u in dit verkennende onderzoek waar 75 huisacademies aan hebben meegewerkt.

vo
Publicaties & Links
Opbrengsten project Verbinden en Vernieuwen 2013-2018

Beknopte samenvatting van de opbrengsten van het project Verbinden en Vernieuwen van het Platform Noord-Holland Noord. U vindt in de weergave van deze opbrengsten niet alleen tips, trucs, formulieren, handleidingen en wijzers als uitgewerkte resultaten van onze projecten, maar ook de gouden regels voor de procesbewaking van de projecten.

po vo
Publicaties & Links
Kalender sociale veiligheid

De Kalender Sociale Veiligheid helpt je om overzicht te krijgen op alle activiteiten en mogelijkheden rondom sociale veiligheid op school. Met de tool maak je snel een persoonlijk overzicht.

po vo
Publicaties & Links
Reflectie- en ontwikkelingsmodel

Vergroot je draagkracht door zicht te krijgen op je eigen handelen en je houding ten aanzien van leerlingen en collega’s. Dit model helpt je om je sterke en zwakke punten in kaart te brengen en te bepalen op welke gebieden je je wilt ontwikkelen.