MBO

Netwerkbijeenkomst mbo #2 | Verrijk je perspectieven op Samen Opleiden & Professionaliseren in mbo-context

Verrijk je perspectieven op SO&P in mbo-context en versterk je netwerk met de netwerkbijeenkomsten voor mbo-partnerschappen! Tijdens de bijeenkomst van op 19 september van 14.00 – 17.00 uur bij de MBO Raad in Woerden geven we het podium aan mbo-partnerschappen met inspirerende voorbeelden t.a.v. relevante vraagstukken voor het mbo.

  • Opleidingsschool DOinG inspireert in het kader van contextleren en eigen leren, met een coachwaaier die zij inzetten om tot passende leeractiviteiten en het realiseren van leeruitkomsten te komen.
  • OpleidingsSchool Eindhoven Regio (OSER) inspireert met hun aanpak en vormgeving van professionalisering van wpb’s en pdg-coaches in hun partnerschap en benut de gezamenlijke denkkracht van het netwerk voor de verdere ontwikkeling hiervan.
  • MBO Friesland-Flevoland deelt een mooi praktijkvoorbeeld m.b.t. een doorlopende leerlijn van instructeur tot docent; de community of learning die na de zomervakantie in Sneek start waar addep’ers die doorstromen naar pdg hun eigen leerroute ontwerpen aan de hand van complexe vraagstukken uit de praktijk.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 19 september 2024 an 14.00 tot 17.00 uur
Waar: MBO Raad, Houttuinlaan 6 in Woerden
Doelgroep: Coördinatoren/projectleiders partnerschappen, instituutsopleiders, schoolopleiders en hrm-medewerkers met SO&P in de portefeuille betrokkenen bij (aspirant-)opleidingsscholen (vo-)mbo
Aanmelden: Vul het aanmeldformulier in
Meer informatie: Heb je vragen over, mail dan naar platformsamenopleiden@mboraad.nl

Gerelateerde berichten