MBO
PO
VO

Save the date | Samen interprofessioneel opleiden voor inclusiever onderwijs

Op donderdag 26 september van 9.30 uur tot 12.30 uur organiseren we samen met het Steunpunt Passend Onderwijs een bijeenkomst over ‘Samen interprofessioneel opleiden voor inclusiever onderwijs’. Deze bijeenkomst bouwt voort op eerdere bijeenkomsten, zoals de bijeenkomst van februari 2023 van het Steunpunt en onze Najaarsbijeenkomst 2023.

Tijdens deze vervolgsessie verkennen we verder hoe interprofessioneel Samen Opleiden en werken inclusiever onderwijs bevordert. We bespreken de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de nationale beweging naar inclusief onderwijs. Daarnaast is er volop gelegenheid voor kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen over interprofessioneel samen opleiden, met praktische voorbeelden van partnerschappen, onderzoekswerkplaatsen en scholen.

Een mooie gelegenheid dus om elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen te delen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma. Eind mei delen we meer informatie en kun je je aanmelden. Houd onze website in de gaten!

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 26 september 2024
Waar: Locatie wordt nog bekendgemaakt
Tijd: 9.30 – 12.30 uur, gevolgd door een lunch (ook om mee te nemen)
Voor wie: Opleiders van scholen en instituten, programmaleiders van partnerschappen, coördinerende schoolopleiders, schoolleiders, beleidsmedewerkers van samenwerkingsverbanden passend onderwijs, en kwaliteitszorgmedewerkers.

Gerelateerde berichten