MBO
PO
VO

Uitnodiging | Ontwikkeltraject Samen Opleiden voor programmaleiders 2024

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Je kan je inschrijven voor de wachtlijst voor het ontwikkeltraject door dit formulier in te vullen. Mocht er een plek vrij komen, dan ontvang je bericht van ons.

Acteren in een complexe context – waar sta je en hoe handel je?

De organisatie van jullie partnerschap Samen Opleiden staat. De samenwerking is intensief. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en (door)ontwikkeling van het partnerschap. Je wordt geacht op verschillende niveaus in deze complexe context te acteren. In dit ontwikkeltraject ga je aan de slag met het verkennen en verdiepen van de vraagstukken die jij in jouw functie tegenkomt.

De afgelopen jaren ontving het Platform regelmatig vragen van mensen met een coördinerende functie. Vragen bijvoorbeeld over beleid, wet- en regelgeving, over inhoudelijke zaken en steeds vaker vragen over projectmanagement en veranderkundige processen. Sinds 2018 faciliteert het Platform intervisiebijeenkomsten voor programmaleiders en ook daar komen vragen in deze richting vaak naar voren. Daarom is een ontwikkeltraject specifiek voor mensen met een coördinerende spilfunctie in de partnerschappen Samen Opleiden opgezet. Ook in 2024 wordt dit traject aangeboden.

Onder begeleiding van Jantsje van der Wal, Mario Kieft en Edmée Suasso ga je in een basissessie aan de slag om jouw situatie en krachtenveld in kaart te brengen. Op basis daarvan bepaal je het thema voor het vervolg van het ontwikkeltraject. Door vanuit jouw eigen vraagstuk aan de slag te gaan onder leiding van een expert op de thema’s, samen met programmaleiders van andere partnerschappen, versterk je je positie en rol.

Data bijeenkomsten

  • Vrijdag 19 januari van 09.30 – 16.00 uur | Social Impact Factory in Utrecht
  • Vrijdag 9 februari van 13.00 – 16.30 uur
  • Vrijdag 22 maart van 09.30 – 16.00 uur

Meer lezen & aanmelden

Is dit een mooie verdieping voor jou? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Gerelateerde berichten