MBO

Netwerkbijeenkomst mbo | Groei van Samen Opleiden en Professionaliseren & Impuls voor netwerk

Op donderdag 29 september van 14.00-17.00 uur vindt de volgende netwerkbijeenkomst mbo plaats bij de Hogeschool van Amsterdam. Eén thema dat in deze bijeenkomst centraal staat, is de groei van het Samen Opleiden & Professionaliseren in het mbo.

Eefje Boef (beleidsadviseur MBO Raad) en Ester Scholten (Platform SO&P) zullen de inhoudelijke toelichting op dit thema verzorgen en onder begeleiding van hen wordt er besproken hoe de mbo-partnerschappen ervoor staan en wat de ambities en uitdagingen zijn. Het tweede deel van de bijeenkomst staat in het teken van netwerken aan de hand van de thema’s expansie, inductie en basiskwaliteit (de vier waarborgen). Aanmelden kan tot 16 september via deze link. Een definitieve uitnodiging met nadere informatie volgt na aanmelding. Nodig vooral betrokken collega’s uit voor deze bijeenkomst, ook zij zijn van harte welkom!

Praktische informatie

Datum: 29 september 2022
Tijd: 14.00 (vanaf 13.45 inloop) – 17.00 uur
Locatie: Kohnstammzaal in het Kohnstammhuis van Hogeschool van Amsterdam. Zie Kohnstammhuis (KSH) – HvA voor informatie over de locatie, bereikbaarheid (advies is met OV te reizen) en (schaarse) parkeerruimte.
Doelgroep:     (aspirant-)partnerschappen mbo, projectleiders partnerschap, instituutsopleiders, schoolopleiders, hrm-medewerkers met SO&P in de portefeuille. Let op: deze bijeenkomst is enkel toegankelijk voor betrokkenen bij (aspirant-)opleidingsscholen mbo.
Aanmelden: Tot 16 september via deze link

Meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst, mail dan naar platformsamenopleiden@mboraad.nl. Goed om te weten en alvast te noteren: de hierop volgende bijeenkomst is online op 17 november van 14.00-16.30. Te zijner tijd wordt het thema en de locatie voor deze bijeenkomst bekend gemaakt.

Gerelateerde berichten