MBO
PO
VO

Velon studiedag | Kansen voor alle leerlingen

De Velon studiedag vindt dit jaar op 11 november 2022 plaats in de havenstad Rotterdam! Voor (beginnende) lerarenopleiders uit universiteiten, hogescholen en opleidingsscholen is de Velon studiedag een belangrijke ontmoetingsplek. Met collega’s wissel je ervaringen uit, bijvoorbeeld naar aanleiding van de presentaties die de themagroepen van Velon verzorgen. En je kan aan de slag in diverse workshops. Het gevarieerde programma en de collegiale contacten staan borg voor een inspirerende dag!

De studiedag wordt georganiseerd door de vier Rotterdamse lerarenopleidingen: de Pabo’s van Inholland, Thomas More en Hogeschool Rotterdam en de tweedegraads lerarenopleiding, ook van Hogeschool Rotterdam. De organisatie is op dit moment bezig een boeiend en afwisselend programma samen te stellen, wat goed lijkt te lukken gezien de kwaliteit van de ideeën voor workshops die zijn binnengekomen rondom het thema ‘kansen voor alle leerlingen’.

Velon: “Er zijn bijdragen vanuit de alle vier de instituten en ons brede werkveld. We kunnen alvast verklappen dat Mariëtte Lusse de keynote zal verzorgen. Daar zijn we blij mee! Mariëtte is lector Kinderarmoede en lector Samenwerken met ouders. Traditiegetrouw is er ook ruimte voor workshops van de Velon themagroepen.” Zet jij deze dag alvast in je agenda voor het komend studiejaar?

Neem voor meer informatie over dit bericht contact op met Angelique Kalverda (medewerker communicatie) van het bureau van Velon via angelique.kalverda@velon.nl

Gerelateerde berichten