MBO

11 november 2021 | Netwerkbijeenkomst mbo ‘De meerwaarde van het samen opleiden’

Op donderdag 11 november vindt de netwerkbijeenkomst ‘De meerwaarde van het samen opleiden’ plaats bij ROC Mondriaan in Den Haag van 13.30 – 16.30 uur. Tijdens deze netwerkbijeenkomst staat het uitwisselen over de meerwaarde van het samen opleiden in het mbo centraal. De uitkomsten uit het onderzoek van ECBO worden toegelicht en daar gaan we met elkaar over in gesprek. Daarnaast ontmoeten we elkaar bij het speeddaten en stellen we elkaar vragen over samen opleiden aan de hand van kaartjes. Deze netwerkbijeenkomst is enkel bedoeld voor (aspirant-)partnerschappen. Ter afsluiting van de netwerkbijeenkomst is er een borrel.

Inhoudelijke programma

  • Een toelichting door Drs. Jose Hermanussen (onderzoeker bij ECBO) over het onderzoek de meerwaarde van het samen opleiden in het mbo. De uitkomsten uit het onderzoek worden toegelicht en daar gaan we met elkaar over in gesprek.
  • Speeddaten door ervaringen en ideeën uit te wisselen aan de hand van vragenkaartjes gerelateerd aan het Samen Opleiden

Praktische informatie

Doelgroep: Coördinatoren/projectleiders partnerschap, instituutsopleiders, bestuurders, schoolopleiders, hrm-medewerkers met SO&P in de portefeuille.
Datum: Donderdag 11 november 2021
Tijd: 13.30 – 16.030 uur
Locatie: ROC Mondriaan te Den Haag
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier
Meer informatie: Heeft u vragen over of bent u geïnteresseerd in deze bijeenkomst, mail dan naar platformsamenopleiden@mboraad.nl.

Gerelateerde berichten