MBO
PO
VO

Webinar | Van urgentie naar relevantie – sturen van samenwerken

Tijdens zijn webinar op 1 juni jl. leerde Bart Schipmölder, directeur-bestuurder NSO-CNA, de deelnemers om hun partners in het partnerschap beter te begrijpen en om woorden te geven aan hun eigen belang bij de samenwerking. De deelnemers kregen interventies aangereikt om direct in te zetten om beweging te creëren in de samenwerking

Om samen op te leiden is het cruciaal dat partners samenwerken in een lerend team. Hoe creëer je een veilig samenwerkingsklimaat waarin mensen verantwoordelijkheid nemen en leren? Hoe ontwikkelt samenwerking zich en hoe houd je deze sprankelend en betekenisvol? Welke patronen versterken de samenwerking en welke staan de samenwerking in de weg? Deelnemers van dit webinar leren om hun partners in het partnerschap beter te begrijpen en om woorden te geven aan hun eigen belang bij de samenwerking. Wat helpt uw team om de doelen te bereiken en welke patronen staan dat in de weg? Bart Schipmölder reikt interventies aan die u de volgende dag al kunt inzetten om beweging te creëren in de samenwerking. Hij illustreert zijn verhaal met filmfragmenten over samenwerking.

Gerelateerde berichten