MBO
PO
VO

Schrijf u in! | Congresmail De week van Samen Opleiden 2021

Van 31 mei tot en met 3 juni 2021 vindt De week van Samen Opleiden plaats. Een week vol sprekers, sessies, PET Talks, podcasts en webinars met als centraal thema : ‘Samen Opleiden in een veranderende omgeving’. Schrijf u nu alvast in voor onze congresmail en ontvang tijdens De week van Samen Opleiden dagelijks interessant materiaal, zoals filmpjes, podcasts, portretten en praktijkvoorbeelden in uw inbox.

Direct inschrijven congresmail

Programma & aanmelden

Wij zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van een divers en rijk online programma, waarin kennisdeling en ontmoeting centraal staan. Op dinsdag 11 mei ontvangt u meer informatie over en kunt u zich aanmelden voor de verschillende lezingen, werksessies, gespreksgroepen en webinars.

Praktische informatie

Wanneer: 31 mei t/m 3 juni 2021
Waar: Digitaal
Voor wie: Lerarenopleiders, coördinatoren, projectleiders, bestuurders, schoolleiders, teamleiders, schoolopleiders en werkplekbegeleiders.
Kosten: Er zijn geen kosten aan dit event verbonden
Aanmelden: Vanaf 11 mei 2021 start de inschrijving voor de verschillende lezingen en sessies. U  kunt zich nu alvast aanmelden voor de dagelijkse congresmail via dit formulier.
Meer informatie: Klik hier voor meer informatie over De week van Samen Opleiden 2021

Gerelateerde berichten