MBO
PO
VO

Velon | Online Verjaardagscongres 2021

Het Velon Online Verjaardagscongres vindt plaats op 8 en 9 maart 2021. Het wordt een online feestje van met nieuwe inspiratie, uitwisseling van kennis en ontmoetingen met andere lerarenopleiders in Nederland en Vlaanderen.

Het Velon Congres 2020 in Leeuwarden is vanwege corona uitgesteld naar 8 en 9 maart 2021. Omdat het niet mogelijk is een fysiek congres te organiseren, vindt het Velon Congres 2021 online plaats. Omdat Velon het belangrijk vindt om juist in deze tijd kennisoverdracht en professionalisering te bevorderen, nodigt Velon graag alle deelnemers van het Congres 2020 uit om gratis deel te nemen aan het Velon Online Verjaardagscongres 2021. Uw eventuele inschrijving voor het Velon Congres 2020 wordt daarom omgezet naar een registratie voor het Velon Online Verjaardagscongres 2021.

Programma

Op het Velon Online Verjaardagscongres 2021 kun je kiezen uit een divers aanbod:

  • Drie themasessies met sprekers en Q&A over actuele thema’s rondom het Bestuursakkoord Flexibilisering Lerarenopleidingen
  • Twee inspirerende keynotes
  • Vier rondes met parallelsessies, met keuze uit diverse presentaties en gesprekken
  • Een virtuele postergalerij en sponsormarkt
  • Ruimte voor digitale ontmoetingen

Meer informatie & aanmelden

Gerelateerde berichten