MBO
PO
VO

Velon | Online Studie(mid)dag Anders Opleiden

Op vrijdag 6 november vindt de jaarlijkse Velon Studie(mid)dag plaats, met dit jaar als thema Anders Opleiden. De studiedag vindt in aangepaste vorm digitaal plaats en heeft een extra feestelijk tintje, want Velon bestaat 45 jaar!

Na een welkom door de VU Studiedagcommissie en het Velon bestuur, wordt eerst stilgestaan bij het 45-jarig bestaan van Velon. Daarna is er de keuze uit twee lezingen van sprekers Quinta Kools, lector Professionalisering van leraren en lerarenopleiders bij Fontys, en Marco Snoek, lector Leren & Innoveren aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij gaan in op de vele vragen die er zijn rond andere opleidingsinhouden en nieuwe opleidingsroutes. Na de keynotes kan een workshop gevolgd worden (keuze uit zes) die vanuit verschillende invalshoeken ingaan op het thema Anders Opleiden. Tussendoor zijn er korte pauzes om te de-digitaliseren en/of mee te doen aan ‘at random Meet & Greet momenten’ om in gesprek te gaan met steeds wisselende collega’s.

Meer lezen & aanmelden

Gerelateerde berichten