VO

Terugblik | Online themabijeenkomst ‘Partners in het begeleiden van startende leraren’

Op donderdag 24 september vond de online themabijeenkomst ‘Partners in het begeleiden van startende leraren’ plaats. Tijdens een webinar en groepsgesprekken in Zoom kwamen vraagstukken rondom het verbinden van samen opleiden en inductie aan de orde. Het was een succesvolle en waardevolle bijeenkomst. In drie losse video’s zijn de verschillende bijdragen aan het webinar terug te kijken.

Inleiding

Michelle Helms-Lorenz, universitair hoofddocent van de lerarenopleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen, verzorgde de inhoudelijke inleiding van de themabijeenkomst voor partnerschappen Samen Opleiden vo.

Voorbeelden uit de praktijk

Frank Crooijmans (regievoerder Samen Opleiden, Quadraam) en Femke Gerritsen (programmaleider Samen Opleiden, AOS-ON) deelden hun kennis en ervaringen uit de praktijk rondom het vraagstuk van het verbinden van samen opleiden en inductie.

 

Gerelateerde berichten