VO

Vacature | Projectleider Meerwegen Opleidingsschool 0,5 FTE

Meerwegen Opleidingsschool (MOS) is per direct op zoek naar een projectleider. Binnen de MOS heeft de Meerwegen scholengroep de handen in één geslagen met de Hogeschool Utrecht, de Hogeschool Windesheim, en de Universiteit Utrecht. De gezamenlijke ambitie is om samen meer leraren beter op te leiden en in de inductiefase beter te begeleiden. Dat doet de MOS gezamenlijk onder het motto “goed onderwijs maak je samen”.

De functie van projectleider is een afwisselende en veelzijdige rol waarbij je de spin in het web bent en het gezicht van het opleiden van aankomende leraren binnen de scholen. Als projectleider speel je een cruciale rol in de inhoudelijke en procesmatige verbinding van alle betrokken partijen. Dat zijn de vijf deelnemende Meerwegen scholen uit de scholengroep en de drie instituten. Daarnaast stuur je als projectleider vier werkgroepen aan en ben je lid van de stuurgroep. Je bent vraagbaak en aanspreekpunt voor alle partijen en je bereidt de overleggen zorgvuldig voor. Je denkt ook kritisch mee, organiseert en stuurt op resultaten. Interesse? Bekijk hieronder de volledige vacaturetekst.

Naar volledige vacaturetekst

Gerelateerde berichten