PO

25 juni 2020 | Online vervolgbijeenkomst rondom Samen Opleiden en Covid-19

Op donderdag 25 juni 2020 van 09.00 uur tot 10.30 uur organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren PO een derde online uitwisseling rondom Samen Opleiden en Covid-19 voor programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO). De bijeenkomst wordt geleid door Edmée Suasso en Janet Bootsma.

Door de pandemie veroorzaakt door Covid-19 (Corona), zijn partnerschappen Samen Opleiden genoodzaakt het Samen Opleiden anders vorm te geven. In de eerste twee online verkenningen met de programmaleiders hebben we uitgebreid stil gestaan bij de verschillende thema’s zoals het begeleiden, beoordelen en opleiden van studenten in de 1,5 maatschappij en de samenwerking en de afstemming binnen de verschillende partijen van de Partnerschappen Samen Opleiden en Professionaliseren.

In de laatste bijeenkomst is aangegeven dat men behoefte heeft om kennis te delen, gezamenlijk te leren en uit te wisselen over de veranderingen en de consequenties m.b.t. Samen Opleiden van studenten in  het nieuwe studiejaar en de maatregelingen rondom de pandemie. Daarom organiseren we op donderdag 25 juni een derde online bijeenkomst waarin we onderwerpen aan bod laten komen die te maken hebben met het nieuwe studiejaar zoals de start van het nieuwe studiejaar voor eerstejaars studenten en de omvang en inzet van het werkplekleren. We nodigen u uit om mee te denken en samen te leren.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 25 juni 2020
Tijd: 09.00 – 10.30 uur
Doelgroep: Programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO)
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten