PO

20 mei 2020 | Online vervolgbijeenkomst rondom Samen Opleiden en Covid-19

Op woensdag 20 mei 2020 van 15.30 uur tot 16.30 uur organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren PO een tweede online verkenning rondom Samen Opleiden en Covid-19 voor programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO). De bijeenkomst wordt geleid door Edmée Suasso en Janet Bootsma.

Door de pandemie veroorzaakt door Covid-19 (Corona), zijn partnerschappen Samen Opleiden genoodzaakt het Samen Opleiden anders vorm te geven. De eerste 2 weken hebben zowel de basisscholen als de opleidingen intensief gewerkt om het primaire proces voor zowel leerlingen als studenten anders te organiseren. Op dit moment bekijkt ieder partnerschap wat nu goede insteken zijn voor een vervolg in de samenwerking van het werkplekleren, waarin online onderwijs en werken vanuit huis en belangrijk gegeven is. Een goed moment om als programmaleiders/coördinatoren onderling van partnerschappen de kennis met elkaar te delen, van elkaar te leren en gezamenlijk een aantal thema’s verder uit te diepen.

Thema’s

De volgende thema’s komen tijdens de bijeenkomst aan de orde:

  • Beoordelen/ begeleiden en inzetbaarheid van studenten in de scholen in de 1,5 m maatschappij
  • Digitaal platform (instituut, scholen en ouders)
  • Onderzoek en evaluatie; Wat kunnen we in stand houden? (lessons learned)
  • Afstemming partnerschap met commissies over 40% van het curriculum
  • Groeimodel partnerschap in tijden van Covid-19

Praktische informatie

Datum: Woensdag 20 mei 2020
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Doelgroep: Programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO)
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten