PO

23 april 2020 | Online verkenning rondom Samen Opleiden en Covid-19

Op donderdag 23 april van 15.30 uur tot 16.30 uur organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren PO een online verkenning rondom Samen Opleiden en Covid-19 voor programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO). De bijeenkomst wordt geleid door Edmée Suasso en Janet Bootsma.

Door de pandemie veroorzaakt door Covid-19 (Corona), zijn partnerschappen Samen Opleiden genoodzaakt het Samen Opleiden anders vorm te geven. De eerste 2 weken hebben zowel de basisscholen als de opleidingen intensief gewerkt om het primaire proces voor zowel leerlingen als studenten anders te organiseren. Op dit moment bekijkt ieder partnerschap wat nu goede insteken zijn voor een vervolg in de samenwerking van het werkplekleren, waarin online onderwijs en werken vanuit huis en belangrijk gegeven is. Een goed moment om als programmaleiders/coördinatoren onderling van partnerschappen de kennis met elkaar te delen, van elkaar te leren en gezamenlijk een aantal thema’s verder uit te diepen.

Doel & vervolgbijeenkomst

Doel van deze bijeenkomst is verkenning en uitwisseling van de oplossing, issues en thematieken die te maken met Samen Opleiden in deze periode van Covid-19. Op basis van deze verkenning organiseren we een online vervolgbijenkomst op woensdag 20 mei van 15.00 – 16.30 uur (save the date). We gaan dan met deelnemers dieper in op de specifieke thema’s die spelen, natuurlijk gerelateerd aan de actuele situatie van dan.

Direct aanmelden

Praktische informatie

Datum: Donderdag 23 april 2020
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Doelgroep: Programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO)
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten