MBO

Gezocht | Commissieleden Peer Review DUS-I met ervaring in het MBO

In de nieuwsbrief van 12 februari 2020 deden we deze oproep om commissieleden voor de begeleiding en beoordeling van de (aspirant) partnerschappen Samen Opleiden & Professionaliseren te werven.
Hierop is door een groot aantal collega’s vanuit scholen en opleidingen gereageerd. Uit een eerste inventarisatie blijkt dat er nog behoefte is aan meer collega’s die vanuit scholen voor MBO betrokken zijn bij Samen Opleiden & Professionaliseren.

Bent u vanuit een ROC of AOC betrokken bij het Samen Opleiden & Professionaliseren en wilt u als commissielid bijdragen aan de begeleiding en beoordeling van (aspirant) opleidingsscholen? Laat het ons dan weten, door een korte motivatie te sturen waarin u aangeeft wie u bent, waarom u dit zou willen doen, welke ervaring u meebrengt en wat u nog meer te bieden hebt. Dit kan in de vorm van een brief, maar mag ook op een andere wijze. Stuur uw reactie vóór 6 mei naar ocwsubsidies@minvws.nl o.v.v. Motivatie Beoordelingscommissie Samen Opleiden, t.a.v. dhr. R. Reus.

Als uw profiel aansluit nodigen wij u uit voor deelname aan de selectiedag. Deze is vooralsnog gepland op 10 juni 2020. Wij vragen u hiervoor een aanvraag voor te bereiden waarover u met een aantal collega’s in gesprek gaat.
Vragen over deze oproep kunt u deze stellen via r.reus@minvws.nl.

Gerelateerde berichten