MBO
PO
VO

Annulering/verplaatsing | Bijeenkomsten van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren

Gezien de huidige omstandigheden rond het coronavirus vervallen tot de zomer de bijeenkomsten van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren. Via onze nieuwsbrief en website houden wij u op de hoogte van de nieuwe data van de bijeenkomsten. Als u zich heeft ingeschreven voor een van onze activiteiten dan ontvangt u op korte termijn een email met meer informatie.

Bereikbaar

De komende periode blijft het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren bereikbaar voor al uw vragen over Samen Opleiden en professionaliseren:
PO-Raad | Gea Spaans, projectleider: platformsamenopleiden@poraad.nl • 030 – 31 00 933
VO-raad | Nienke Wirtz, projectleider: platformsamenopleiden@vo-raad.nl • 030 – 232 48 00
MBO Raad | Ester Scholten, projectleider: platformsamenopleiden@mboraad.nl • 0348 – 75 35 40

Sterkte in deze uitdagende tijd

Medewerkers uit het onderwijs verwijzen wij graag naar de informatiepagina’s over het Coronavirus van de PO-Raad en de VO-raad en naar het nieuwsoverzicht van de MBO Raad. We wensen iedereen sterkte in deze uitdagende tijd. Zorg voor uzelf en dierbaren en raadpleeg regelmatig de overheidssite gewijd aan COVID-19.

Gerelateerde berichten