MBO
PO
VO

Geannuleerd | 27 maart & 2 april | Informatiebijeenkomsten Kwaliteitskader en nieuwe financieringsmodel

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is deze bijeenkomst geannuleerd. Via onze nieuwsbrief en website houden wij u op de hoogte van de nieuwe data van de bijeenkomsten. In dit bericht leest u waar u informatie over deze onderwerpen kunt vinden en waar u met uw vragen terecht kunt.


Om alle betrokkenen bij Samen Opleiden & Professionaliseren te informeren, organiseert het Platform gedurende 2020 een aantal informatiebijeenkomsten over het nieuwe kwaliteitskader Samen Opleiden & Inductie en de werkwijze voor peer review. Daarnaast zal ook het nieuwe financieringsmodel van erkende partnerschappen aan de orde komen (verandering van de staffelsystematiek). De eerste bijeenkomsten zijn gepland op vrijdag 27 maart in Amersfoort en donderdag 2 april in Den Bosch. 

Naar aanmeldformulier

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 27 maart & donderdag 2 april 2020
Tijdstip: 09.30-12.30 uur, waarna lunch
Locatie: 27 maart in Amersfoort (Eenhoorn Meeting Center) en 2 april in Den Bosch (Seats2Meet Den Bosch Centraal).
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

 

Gerelateerde berichten