PO

Video | Onderzoekscultuur binnen de academische opleidingsschool

In deze nieuwe video uit onze videoreeks ‘Samen opleiden in beeld’ laten we zien we hoe de Pabo van Hogeschool Fontys en een academische opleidingsschool in gezamenlijkheid aan het opleiden, onderzoeken en professionaliseren zijn en wat er verstaan wordt onder een onderzoekscultuur.

We volgen de student Annebel (nu startende leraar) die haar afstudeerstage van de Pabo van de Hogeschool Fontys heeft gedaan op de academische opleidingsschool De Fonkel. Zij laat jullie zien hoe haar afstudeeronderzoek tot stand is gekomen en wat dit betekent heeft voor de schoolontwikkeling van basisschool De Fonkel. Daarnaast zien we hoe studenten binnen een academische opleidingsschool opgeleid worden. Een mooi voorbeeld van samen opleiden, onderzoeken en professionaliseren!

Instrumenten

Download hieronder de instrumenten die in het filmpje worden genoemd.

 

Gerelateerde berichten