PO

Interview | Samen werken & samen leren betekent ook: elkaar willen leren kennen!

Wubbo Wever is bestuurder en voorzitter van de Opleidingsraad van het Partnerschap Opleidingsschool Utrecht-Amersfoort. Het partnerschap gaat mogelijk op korte termijn fors uitbreiden: van 14 naar maximaal 31 besturen, waaronder een aantal 1-pitters. Deze uitbreiding heeft tot gevolg dat het aantal studenten van de pabo van Hogelschool Utrecht en Universiteit Utrecht met een leerwerkplek in het partnerschap toeneemt van 630 en 50-zij-instromers tot 780 en 60 zij-instromers. Ze verwachten, gezien de sterke groei in de deeltijd, zij-instroom en de groei van de ALPO, per september 2020 voorzichtig geschat 900 à 1000 studenten (inclusief zij-instroom) te hebben. Projectleider Platform Samen Opleiden PO, Gea Spaans, gaat in gesprek met Wubbo Wever over zijn visie en ambities voor samen opleiden.

Klik hier voor het interview

Gerelateerde berichten