PO
VO

8 november: Bijeenkomst ‘Kostenstructuur en intensiteit van opleidingsscholen’ (PO/VO/MBO)

Het afgelopen schooljaar heeft ecbo in samenwerking met Ecorys onderzoek uitgevoerd naar de wijze van financieren van opleidingsscholen. Tijdens een bijeenkomst op woensdagmiddag 8 november lichten de onderzoekers de uitkomsten van het onderzoek toe. Deelnemers gaan tijdens interactieve sessies het gesprek aan met de onderzoekers om samen de verkregen data verder te duiden. De bevindingen krijgen een plek in het definitieve eindrapport.

Praktische informatie

Datum: 8 november 2017
Tijdstip: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: PO-Raad/VO-raad, Aïdadreef 4 in Utrecht
Doelgroep: vertegenwoordigers van zowel opleidingsinstituten als partnerscholen uit po, vo en mbo
Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden

Gerelateerde berichten