PO

Lapland International Forum for Education – LIFE2018

LIFE2017 was een groot succes: Onderwijsprofessionals van 18 verschillende landen bezochten Lapland voor deze geweldige bijeenkomst. Van 16 tot 20 januari 2018 organiseren VisitEDUfinn en de University of Lapland LIFE2018. Het thema voor dit jaar is: ‘Learning should be fun! Finnish perspectives on playful learning for all ages’.

LIFE2018 is een uniek evenement dat onderwijsprofessionals de gelegenheid biedt om Finse basisscholen te bezoeken, zoals bijvoorbeeld de gloednieuwe Ounasrinne School, die trendsetter is op het gebied van ‘community building’.

In 2018 zal het programma nóg uitgebreider zijn, doen er meer scholen mee, zijn er meer sprekers en is er meer tijd om in gesprek te gaan met de Finse leraren.

Wilt u meer weten over het programma, kijk dan hier.

 

Gerelateerde berichten