PO
VO

Leren van andere opleidingsscholen? Neem deel aan het koppeltraject!

In 2017 biedt het Steunpunt aan (aspirant) opleidingsscholen PO en VO de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan een andere, ervaren opleidingsschool. U formuleert de leervragen voor uw (aspirant) opleidingsschool. Het Steunpunt koppelt u aan een bij uw vragen passende, ervaren opleidingsschool, met wie u kunt sparren, aan wie u goede voorbeelden kunt navragen en met wie kunt reflecteren op volgende stappen om uw opleidingsschool verder te ontwikkelen.

“Het werkt heel fijn dat de koppelpartner uit een andere regio komt. Dit geeft een frisse blik op het geheel.”

Aanmelden PO

Doelgroep van het koppeltraject zijn opleidingsscholen (aangeschreven door OCW voor deelname) die een aanvraag gaan indienen als aspirant-opleidingsschool. Heeft u interesse of wilt u deelnemen? Neem dan contact op via platformsamenopleiden@poraad.nl.

Aanmelden VO

Doelgroep van het koppeltraject zijn opleidingsscholen die een aanvraag gaan indienen als aspirant-opleidingsschool, aspirant-opleidingsscholen en erkende opleidingsscholen met een ondersteuningsbehoefte. Wilt u deelnemen? Meldt u dan direct aan via het aanmeldformulier! Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via platformsamenopleiden@vo-raad.nl.

23 maart: bijeenkomst over koppeltraject VO

Graag informeren wij u tijdens een bijeenkomst op 23 maart (13.00 tot 17.00 uur in Utrecht) over het koppeltraject en laten wij u de meerwaarde hiervan ervaren. Er is nadrukkelijk ook ruimte voor inhoudelijke verdieping. Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan platformsamenopleiden@vo-raad.nl.

Meer informatie

Bekijk hier de folder met meer informatie over het koppeltraject VO!

 

Gerelateerde berichten