VO

7 juni: VIB-bijeenkomst over het videolokaal en professionalisering

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van een videolokaal? Kom dan naar Berkel en Rodenrijs voor een inspirerend bezoek aan het Melanchthon Berkroden, georganiseerd door het Steunpunt Opleidingsscholen VO in samenwerking met het programma Stap 2 van de VO-raad. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Harry van Alphen, lid van de algemene directie van Melanchthon, over zijn ervaringen met het videolokaal op zijn school. We gaan tevens in gesprek over samen opleiden, het begeleiden van studenten, uw team en professionalisering in het algemeen.

Wilt u het videolokaal met eigen ogen ervaren terwijl u kennis uitwisselt met uw collega’s? Klikt u hier om zich aan te melden.

Inspiratiefilmpje

Praktische informatie

Datum en tijd: 7 juni van 09.30 (inloop) tot 13.00 uur met lunch
Locatie: Melanchthon, Myra Wardsingel 50, Berkel en Rodenrijs
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden: Klikt u hier om zich aan te melden

Gerelateerde berichten