VO

VELON zoekt nieuwe bestuursleden

De missie van VELON kent als belangrijkste actiepunten het ondersteunen, organiseren en faciliteren van een platform voor ontmoeting van lerarenopleiders, het stimuleren van de professionalisering van individuele professionals en de beroepsgroep als geheel, en belangenbehartiging voor de kwaliteit van de professie. Voor de twee vacatures die in het bestuur zijn ontstaan zoekt VELON lerarenopleiders die ervaring hebben als schoolopleider of als universitaire lerarenopleider, en die gemotiveerd zijn om te werken aan het realiseren van de missie van VELON. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Reageren op deze vacatures kan tot en met 30 december 2015, door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar hanneke.breteler@velon.nl.

 

 

Gerelateerde berichten