VO

Eerste katern uit nieuwe reeks Praktijk In-Zicht VO beschikbaar

Reeks Praktijk In-Zicht

Op onze website verschijnen geregeld publicaties over verschillende thema’s binnen Opleiden in de School. In navolging van de kwaliteitsreeks voor het po, is het Steunpunt Opleidingsscholen VO dit jaar ook met de publicatie van een reeks inspirerende praktijkvoorbeelden voor het vo gestart. Deze reeks is getiteld Praktijk In-Zicht en is onderdeel van een drieslag die het Steunpunt Opleidingsscholen VO biedt aan informatie:

  • Factsheets: bondige en feitelijke informatie rondom een specifiek thema, overzichtelijk weergegeven op één pagina;
  • Verdiepende documenten vanuit een breder theoretisch perspectief;
  • Praktijk In-Zicht publicaties voor inspiratie uit de praktijk van een opleidingsschool.

Eerste katern

De auteurs van alle uitgaven zijn lectoren en hoogleraren die actief zijn op het terrein van Opleiden in de school. Bob Koster, lector bij de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg, en Han Leeferink, postdoctoraal onderzoeker bij de Radboud Docenten Academie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, bijten het spits af met een Praktijk In-Zicht rondom werkplekleren: Werkplekleren voor aanstaande leraren.

Suggesties?

In 2016 verschijnen er meer uitgaven op onze site. Heeft u suggesties voor thema’s/onderwerpen die aan bod moeten komen? We horen het graag! Stuur een mail naar steunpuntopleidingsscholen@voraad.nl.

Gerelateerde berichten