PO
VO

13 november: VELON-studiedag 2015

Op 13 november 2015 vindt de jaarlijkse VELON-studiedag plaats bij Avans Hogeschool in Breda. Het thema van de dag is: De Toekomst is nu! Opleiden in en voor de 21e eeuw.

Workshop: Hoe maakt Opleiden in de School het verschil?

Annet Meinen en Miranda Timmermans van de themagroep Samen Opleiden in de School verzorgen tijdens de eerste ronde een interessante workshop.  De themagroep is ervan overtuigd dat opleiden in de school het verschil maakt, nu en straks. Het afgelopen jaar hebben zij daarom in de eigen praktijk goede, inspirerende en vernieuwende voorbeelden van opleiden in de school gezocht. Tijdens deze workshop worden een aantal voorbeelden aan een deskundige, Corinne van Velzen, voorgelegd. Zij duidt de voorbeelden: wat maakt dat het krachtige voorbeelden van opleiden zijn? Maar ook, op welke wijze zouden deze praktijken nog versterkt kunnen worden. Zij maakt hiervoor gebruik van ervaring, internationale en nationale onderzoeksresultaten.

Klik hier voor het volledige programmaoverzicht.

Praktische informatie

Wanneer: 13 november
Tijd: inloop vanaf 09.30 uur, borrel start om 15.15 uur
Locatie: Avans Hogescholen, Hogeschoollaan, 4818 CR Breda
Kosten: Voor VELON-leden is de VELON-studiedag gratis toegankelijk. Niet-leden betalen €75,- (dit is inclusief het lidmaatschap van VELON voor 2016)
Inschrijven: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten