16 april: Regionale werkconferentie LEREN SAMEN LEREN

Het project Versterking Samenwerking Lerarenopleidingen en Scholen is op de verschillende Academische Opleidingsscholen inmiddels in volle gang. Nu de opstartfase achter de rug is, nodigt het Platform Academische Opleidingsscholen de projectleiders, voorzitters, coördinatoren, aanvoerders van werkgroepen, betrokken schoolleiders, betrokken opleiders van de lerarenopleidingen van harte uit voor de conferentie LEREN SAMEN LEREN.

Delen, uitwisselen en inspireren

Met elkaar kennis delen, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren zijn belangrijk facetten bij het samen leren. Alle AOS’en werken met leergemeenschappen/ leergroepen rond dezelfde thema’s. Er zijn veel overeenkomsten en ook nogal wat verschillen. In deze fase van het project is er tussen de diverse AOS’en veel interessants te delen over de werkwijze en opbrengsten tot nu toe. Delen, uitwisselen, inspireren, contacten leggen en inspiratie opdoen, daar draait het om bij deze conferentie. Lees meer over het programma in de uitnodiging.

Praktische informatie

Datum: 16 april 2015, van 14.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: De bijeenkomst vindt plaats op 16 april 2015 in de Holthurnsche Hof in Berg en Dal
Aanmelden: tot 10 april aanmelden bij Jose Arents: jose.arents@han.nl
In verband met de opzet van de middag: BRING YOUR OWN DEVICE.

 

Gerelateerde berichten