Zet uw opleidingsschool op de kaart!

Wij zijn een steunpunt van, voor en door opleidingsscholen. Ons doel is het faciliteren van kennisdeling, ontmoeting en inspiratie. Binnenkort introduceren wij daarom op onze website een persoonlijke profielpagina voor elke opleidingsschool met een overzicht van de speerpunten, contactgegevens, expertise, partners en inspirerende documenten:

Zoek, vind en laat u inspireren!

Via heldere zoekcriteria kunt u snel en simpel een selectie maken uit de database van profielpagina’s. De resultaten worden op een landkaartje en/of in een overzichtelijke lijst gepresenteerd. Vind opleidingsscholen die met dezelfde thema’s bezig zijn als u en laat u inspireren!

Content aanleveren

Wij hebben uw hulp nodig bij het vullen van deze profielpagina’s. In april ontvangen alle bij ons bekende coördinatoren een mail met daarin een link naar het format van de profielpagina. U kunt deze eenvoudig digitaal invullen en versturen. Zo dragen we samen bij aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van alle opleidingsscholen in Nederland.

Gerelateerde berichten