19 mei: Themabijeenkomst VO Professionele Leergemeenschappen ‘Haal eruit wat erin zit’

Op 19 mei a.s. organiseert het Steunpunt Opleidingsscholen VO een speciale themabijeenkomst over Professionele Leergemeenschappen (PLG’s) in Utrecht. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze interactieve en inspirerende sessie, onder leiding van Maarten Bruns.

Tijdens de bijeenkomst komt u niet alleen meer te weten over PLG’s, maar ervaart u ook hoe het werkt en wat het kan opleveren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van PLG’s binnen en buiten uw opleidingsschool? Kom dan op 19 mei naar Utrecht en ervaar het zelf!

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 19 mei 2015
Locatie: VO-raad, Aidadreef 4 in Utrecht (naast station Utrecht Overvecht)
Tijd: 14.00 (inloop) tot 17.00 uur, met borrel
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

 

 

 

Gerelateerde berichten