2 april: Leids onderwijscafé Ouderbetrokkenheid

Op donderdagmiddag 2 april organiseert het samenwerkingsverband Samen Opleiden 2.0 Hogeschool Leiden het Leids onderwijscafé Ouderbetrokkenheid. Collega’s van de diverse samenwerkingsverbanden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. In workshops worden mogelijkheden om ouders te betrekken bij het onderwijs verder uitgediept, door leerkrachten, schoolleiders, Pabo-docenten, onderzoekers en andere professionals uit de praktijk. Klik hier voor het programma.

Expertgroepen

Samen Opleiden 2.0 heeft expertgroepen in gericht rond de diverse thema’s binnen de subsidieregeling ‘versterking samenwerking lerarenopleiding en scholen’. Deze bestaan uit experts vanuit de diverse schoolbesturen, docenten van de Pabo Hogeschool Leiden en onderzoekers van de verschillende lectoraten. Binnen de expertgroep ouderbetrokkenheid zijn er onderzoekers vanuit het lectoraat ‘​Ouderschap & Ouderbegeleiding’ en ‘Passend onderwijs’ actief.

Praktische informatie

Locatie: Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden (plein bij D2.056, 2e etage)
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Voor wie: professionals vanuit het werkveld (PO en VO), studenten, docenten e.a. geïnteresseerden
Kosten: geen
Organisator: Centrum onderwijs & innovatie Leiden

 Aanmelden en meer informatie

Gerelateerde berichten