26/27 maart: Congres voor Lerarenopleiders ‘De kunst van het opleiden’ PO-VO

Op 26 en 27 maart vindt het Congres voor Lerarenopleiders 2015 ‘De Kunst van het opleiden’ plaats in Papendal te Arnhem. Een lerarenopleiding richt zich zowel op de te verwerven competenties als de vorming van een professionele identiteit bij leraren. Met het congresthema ‘De kunst van het opleiden’ wordt benadrukt dat beide kanten noodzakelijk zijn en elkaar kunnen en moeten versterken.

Aanwezigheid Steunpunt Opleidingsscholen

Het Steunpunt Opleidingsscholen PO-VO is samen met de voorlopersgroep Opleiden in de school aanwezig op dit congres en beantwoordt graag uw vragen. Kom naar de gezamenlijke stand op de informatiemarkt voor meer informatie en schrijf u in voor de nieuwsbrief van het steunpunt en/of andere interessante activiteiten in 2015.

Praktische informatie

Datum: 26 & 27 maart
Voor: iedereen die betrokken is bij het opleiden en/of professionaliseren van leraren: opleiders in lerarenopleidingen, opleiders in scholen, betrokkenen bij professionalisering van leraren en lerarenopleiders, en leidinggevenden, politici en beleidsmakers.
Locatie: Papendal, Arnhem
Meer informatie en inschrijven: website VELON

Gerelateerde berichten