2 oktober 2020

De week van Samen Opleiden | In gesprek met Jan Bogerd, Vereniging Hogescholen

In  De week van Samen Opleiden (5 t/m 9 oktober 2020) spreekt gastvrouw Marceline Schopman, kort maar krachtig, met vertegenwoordigers uit de onderwijskoepels over kansen, uitdagingen en beoogde successen van Samen Opleiden. Het centrale thema: de lerende leraar in de schijnwerpers.

In dit eerste interview voor De week van Samen Opleiden gaat Marceline Schopman in gesprek met Jan Bogerd, bestuurder bij de Vereniging Hogescholen. Jan waardeert de toekomstbestendigheid van leraren en hun veerkracht in coronatijden. Hij benadrukt het vraaggericht inspelen op de diversiteit van nieuwe leraren en scholen. Daarnaast ziet hij hoe plezier en vertrouwen het prettig samenwerken in netwerken bevordert. Ook licht hij zijn ambitie toe voor het verankeren van langetermijnbeleid.

Luisteren

Luister mee: direct online of via Spotify, Apple Podcasts (iTunes) of Stitcher.

Interessant?

Deel deze aflevering met anderen en abonneer u op ons kanaal in uw app. De volgende aflevering vindt u ook in de eerstvolgende nieuwsbrief en op de website van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren.

Podcast Samen Opleiden

De Podcast Samen Opleiden is voor iedereen die professioneel te maken heeft met opleiden en professionaliseren binnen het onderwijs. In deze bonusaflevering voor De week van Samen Opleiden spreekt gastvrouw Marceline Schopman, kort maar krachtig, met vertegenwoordigers uit de verschillende onderwijskoepels over kansen, uitdagingen en beoogde successen van Samen Opleiden. Het centrale thema: de lerende leraar in de schijnwerpers.

Overzicht eerdere afleveringen


Nieuws 9 april 2021

Schrijf u in! | Congresmail De week van Samen Opleiden 2021

Van 31 mei tot en met 3 juni 2021 vindt De week van Samen Opleiden plaats. Een week vol sprekers, […]

Meer lezen »

Nieuws 8 april 2021

Subsidie | Pilots ‘Doorlopende begeleiding startende leraren’

Leraren in het primair onderwijs die een goede begeleiding willen in de eerste drie jaar na hun opleiding, kunnen vanaf […]

Meer lezen »